HAPPY LAND

Детски кът в Сити Център Аспарухово е едно местенце, създадено с цел развлечение и развиване на взаимоотношенията на децата по между си. Там където родителите могат да си починат на спокойствие в ресторант – пицария Модена, а децата да се забавляват и да играят на воля, и не само. Детският център помага на малките деца да създадат нови приятелства, да обогатят своята социална среда.

Създаването на нови контакти на малките деца е необходимост, на която не трябва да се правят компромиси. Социализирането им в обществото е тяхната първа крачка към израстването. А и както знаем, когато децата имат с кого да си играят, възрастните си почиват. Програмите създадени специално за тях, в детцкия център, са именно с такава насока - развлечение и създаване на приятелство. 

Разбира се за родителите с по-големи деца също е помислено. Има достатъчно разновидни забавления, за да могат децата ви да си изкарат неповторимо. Както се казва с един удар два заека, вие си хапвате топла пица на пещ и си разменяте сладки приказки в уюта на Модена, докато децата ви са запленени от развлекателните програми и занимания които предлага детски кът Happy Land и развиват умението да творят. Накрая всички си тръгват доволни, а вие даже и отпочинали. Дори за по-големите деца не е изключено новите запознанства с техни връсници. А и да си кажем честно, с тези ремонти по целите улици в Аспарухово, няма много спокойни и приятни места за игра за вашите деца.

Като за финал може да кажем, че е важно да намерите точното място за вашето дете, а вашето място е детски кът в Сити Център Аспарухово, мястото където всички са доволни!