С деца на заведение

Както е известно на всички, ходенето на ресторант с децата може да е повече изморително и натоварващо, отколкото релаксиращо и спокойно. Всеки родителен е необходимо да обръща внимание на своето дете и да прекарват време заедно, независимо колко му е натоварен графика. Един добър начин за това е да отидете с децата на ресторант в който те ще имат постоянно забавление и място където да си играят и същевременно вие да можете да хапнете на спокойствие и да побъбрите малко, оттърсвайки се от натоварения ден. Затова пицария Модена в кв. Аспарухово предлага точно това, което ви е необходимо заведение и детски център Happy Land.

Ние имаме радилкно решение за този филосовски проблем.

С деца на ресторант, предоставящ всички ваши нужди:

 - Детски кът изпълнен със забавления и развлекателни програми, в който детето ви ще остане очаровано и непременно ще иска да се върне, за да изкара още един незабравим ден. Място където ще можете да оставите детето без да се притеснявате дали ще вдига шум в заведението, или ще започне да обикаля по масите.

- Универаслно меню, подходящо за деца и за възрастни, за вегитарянци и любители на месо. Пиците на пещ, които са част от здравословното ни меню, се грижат, както за вашето здраве, така и за задоволяването ви на вашите вкусове и желания. 

- Комфорт и уют, съчетани с красива гледка, които ви карат да се чувствате на правилното място.

  Вскички тези фактори събрани в едно, правят вашето мечтано място.  Място което е подходящо за всякакви хора и всякакви поводи: рожден ден на детето, организирано в детския кът със специални програми,  за малки и големи, за влюбени, които искат да прекарат романтична вечеря насред красива гледка и храна точно по техния вкус, или просто една вечеря на приятно местенце, където можете да се отпуснете и да отпочинете от проблемите си.

Пицария Модена е вашето място, станете част от тяхното семеиство!