Писмо до Дядо Коледа

Скъпи Дядо Коледа, пишем ти от ресторант – пицария Модена. Тази година смятаме, че бяхме много добри и послушни. Изцяло се опитвахме да зарадваме нашите гости, предлагайки им едно страхотно преживяване, за да си тръгнат с усмивка, да се почувстват специално и да станат част от нашето голямо семейство. Смятаме че се справихме с тази задача и успяхме да допринесем едни незабравими мигове за нашите приятели.

       Тази година няма да търсим материалното. Тази година бихме искали един по-различен подарък. Напоследък, покрай всичките тези трудности, през които минава всеки човек, светът е станал, сякаш, малко по-сив и мрачен. Всеки се опитва да се оттърси от тях, да избяга на място, на което ще се чувства защитен, сигурен и обичан, далеч от проблемите и негативите, търсейки щастието. Нашето желание мили Дядо Коледа е да възвърнеш тази светлина в нашия живот. 

Да се пропука този сив облак от лъчите на нашето слънце и да блесне с пълна сила, озарявайки нашите сърца. Да се обърнем към себе си и да намерим добротата която ни свързва всички. Да отворим нашите души към другите и да създадем едно ново начало, едно по-добро място за всички нас. Място където ще има разбирателство и добрина, предавайки щастието си един на друг.

     Това е нашето желание Дядо Коледа. Да достигнеш до нашите сърца и да ги изпълниш с любов. Да вдъхнеш сили на всички нас, за да успеем да създадем едно голямо семейство, кодето да се подкрепя и обича. Ние от Модена ти благодарим, че радваш всички хора по света и с надежди и нетърпение ще чакаме нашия подарък. Весела Коледа и Честита Нова Година!

С уважение: ресторант- пицария Модена