Ето го, дойде и времето за равносметка!

Ето го, дойде и времето за равносметка! Нормално, както всяко ново начало, преместване, рожден ден … така и настъпването на новата година ни кара да надникнем през рамо.
Казваме: Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре не се знае какво ще ни поднесе. Но вчера е опит, урок, който осмисля днес нашите действия.

Съвсем естествено е да погледнем назад и да видим как е преминала изтеклата година, какво сме преживели, какво сме успели да научим, да променим.   Човекът е разумно същество и в една определена част от съзнанието си той иска да се развива, напредва, усъвършенства. В днешни дни напредъкът на технологиите например е един от водещите механизми на икономиката. През 2017 ние също се адаптирахме към тях и развиваме сайтът ни Modena.bg, онлайн поръчка и доставка по домовете.

Тази година беше посветена само на вас, опитвайки се да задоволим всяко ваше желание. И ние от ресторант – пицария Модена смятаме, че успяхме да достигнем до вашите сърца.

Основната ни тенденция е преобладаването на италианската кухня, умело съчетана с традиционната. Нашите успехи са благодарение на усилена работа в екип и добро отношение към клиентите ни. Всяко следващо ниво на развитие е ново предизвикателство за нас към което се устремяваме. Да предостави всички качества характерни за вашата представа за съвършенство и да създаде едно семейство в което вие можете да сте част от него. Местенце за всеки човек, който иска да прекара едно кулинарно и душевно изживяване. Да ви докоснем и да ви създадем Спомен-Сувенир!
Екипът на Модена е все по-прецизен и все по взискателен към себе си, стремейки се да развие страстта на хората към добрата храна и уютната атмосфера, а на децата безопасна обстановка, в която да развият творческите си умения и да се забавляват в детския ни кът Happy Land.

Италианската кухня ни предоставя една възможност да изпълним всички желания на гостите ни. Нашите произведения са подходящи за вскички клиенти - от вегитарианци до лиюбители на месо. Стремежът ни да задоволим всяко желание е възможно чрез уникалните ни и здравословни пици на пещ. Заедно с тях се включва и италианската паста предлагана от нас, на която няма да можете да се наситите. Приготвяме многообразни видове от тези два италиански специалитета, опитвайки се да наложим Модена като мярка за стил и класа. Всеки майстор на пица на пещ изработва един неповторим шедьовър, в който оставя частица от себе си, като нашия специалитет „Модена“, която съдържа - доматен сос, пилешко роле, луканка, топено сирене, домати, жълта моцарела.

Храната в един ресторант е най-важния елемент, но със сигурност не е единствения. Създаването на обстановка в която можете да се чувствате неповторимо и специално е също едно от важните неща за един класен ресторант като нашия. Понеже ние от пицария Модена се стремим към елегантност, предлагаме атмосфера изпълнена с любов за нашите гости. Място в което уюта и спокойството ще ви обгърнат, оставяйки ви едно незабравимо преживяване, обсипано със специално внимание от нашия екип. Всяко едно наше действие е добре обмислено и е винаги в полза на клинета. Едно неуписуемо душевно изживяване предназначено само за вас. Храната винаги е по-вкусна с една нотка съвършен комфорт.

Екипът на Модена ви пожелава весели празници и Честита Нова Година и с гордост ви съобщаваме, че ще продължаваме да ви радваме с първокласна храна през новата 2018 година.