Страстта на хората към добрата храна и уютна атмосфера!

Ресторант – пицария Модена е създаден през 2011г. от талантлив и амбициозен екип. Основната ни тенденция е преобладаването на италианската кухня, умело съчетана с традиционната. Нашите успехи са благодарение на усилена работа в екип и добро отношение към клиентите ни. Всяко следващо ниво на развитие е ново предизвикателство за нас към което се устремяваме.

Екипът на Модена е все по-прецизен и все по взискателен към себе си, стремейки се да развие страстта на хората към добрата храна и уютната атмосфера. Да предостави всички качества характерни за вашата представа за съвършенство и да създаде едно семейство в което вие можете да сте част от него. Местенце за всеки човек, който иска да прекара едно кулинарно и душевно изживяване.

Италианската кухня ни предоставя една възможност да изпълним всички желания на гостите ни. Нашите произведения са подходящи за вскички клиенти - от вегитарианци до лиюбители на месо. Стремежът ни да задоволим всяко желание е възможно чрез уникалните ни и здравословни пици на пещ. Заедно с тях се включва и италианската паста предлагана от нас, на която няма да можете да се наситите. Приготвяме многообразни видове от тези два италиански специалитета, опитвайки се да наложим Модена като мярка за стил и класа . Всеки майстор на пица на пещ изработва един неповторим шедьовър, в който оставя частица от себе си, като нашия специалитет „Модена“, която съдържа - доматен сос, пилешко роле, луканка, топено сирене, домати, жълта моцарела.
Храната в един ресторант е най-важния елемент, но със сигурност не е единствения. Създаването на обстановка в която можете да се чувствате неповторимо и специално е също едно от важните неща за един класен ресторант като нашия. Понеже ние от пицария Модена се стремим към елегантност, предлагаме атмосфера изпълнена с любов за нашите гости. Място в което уюта и спокойството ще ви обгърнат, оставяйки ви едно незабравимо преживяване, обсипано със специално внимание от нашия екип. Всяко едно наше действие е добре обмислено и е винаги в полза на клинета. Едно неуписуемо душевно изживяване предназначено само за вас. Храната винаги е по-вкусна с една нотка съвършен конфорт.

Заключението е, че ние от ресторант – пицария Модена успяхме да достигнем идеал във всяко едно отношение. Чрез създаването на една неповторима италианска кухня, изпълнена с много и разновидни рецепти и предлагането на един истински уют и комфорт. Едно неописуемо и истинско изживяване за вас и вашите близки.