Следпразнично

Любимите празници на всички вече преминаха, новата година започва с пълна сила. След толкова много веселие през месец декември, всеки започва дори малко да се поизмаря. Не само от шумните компании стоящи будни до сутринта и значителното пиене на алкохол, но също така и от постоянното хапване на големи количества храна, разположена във всяко едно кътче от масата. И както вече знаем, започва рязкото напълняване и хилядите обещания за тренировки и диети от новата година.

Поради тези причини, ние от ресторант – пицария Модена кв. Аспарухово и кв. Чайка, решихме да дадем няколко полезни съвета, които ще ви вдигнат отново тоноса и ще възвърнете част от килограмите, качени в края на годината. Лек режим на хранене и дълга почивка със семейството си. Един добър начин да започнете новата година.

Всеки си мисли, че диетите са ефикасен метод за свалянето на килограми и смятат, че след като започнат да се хранят по 1 път на ден, ще направят перфектната фигура. Според нас, това е доста краен метод, който по-скоро би ви навредил отколкото да ви е полезен. В днешно време има много програми за отслабване, които вклиючват режим на хранене. Разбира се всеки трябва да избере правилния режим за неговия организъм. Честото хранене, но по малко, е едно добро начало за осъществаването на вашите цели относно натрупаните мазнини. Също е важно да се избягват мазните и тестени храни и да се наблегне на плодовете и зеленчуците, дори за кракто време. Тренировките, дали във фитнеса или просто спортуване на въздух, край морето, са изключително полезни. Раздвижването на тялото, след толкова дълго стоене на масата, служи за повдигането на тонуса и изгарянето на мазнините. Това е един от най-полезните, най-бързите и най-ефикасните начини за отслабване. Както са казали хората – спортът е здраве. 
Семейния уют е добър начин да се разтоварите от свръхемоционалното натоварване по празниците. Не се изискват особени усилия да бъдеш близо до любимите си хора и да прекарате няколко спокойни и приятни мигове заедно. Лека вечеря последвана от семейно занимание, като гледане на любим филм, в който знаете всяко едно действие наизуст, но въпреки това все още изпитвате силни емоции при всяка сцена, или просто играенето на някоя настолна игра, като „Не се сърди човече“ след която винаги има все някой намусен. Разходките в парка в почивните дни са също един страхотен начин за развлечение, особено ако имате домашен любимец, който може да пуснете за да препуска из поляните. Начини има много, просто трябва да намерите време.

Като за финал ще кажем, че не е нужно да се полагат големи усилия за да постигнете успех в тези начинания, важното е да го правите от сърце и с усмивка на лицето. Например може да започнете с разходка до пицария-ресторант Модена във Варна. За живущите в кв. Аспаруховоадресът ни е:
Modena
restaurant & pizza
кв.Аспарухово, бул."Народни Будители" 2
ССА Сити Център Аспарухово, ет.3

За всички от гр. Варна:
Modena
pizza & bakery
кв.Чайка, бл.27

А сега разгледайте нашия сайт https://modena.bg/ , за да си поръчате подходяща храна за вашия режим, или просто да зарадвате семейството си с вкусна вечеря. Поръчката през сайта ви дава и 10% отстъпка и доставка по домовете, а ако си поръчате и фамилна пица на пещполучавате три соса по избор.